Over ons

Hellinga Soepboer is in 2005 ontstaan uit de krachtenbundeling van twee Dokkumer kantoren Hellinga Assurantiën en Soepboer Assurantiën. Het kantoor bestaat uit 10 medewerkers, waaronder 4 firmanten. Vanuit onze vestigingsplaats Dokkum, bedienen wij klanten in heel Noord Nederland. We zijn aangesloten bij branchvereniging Adfiz, een extra zekerheid voor u!

Hellinga Soepboer wil u graag adviseren op basis van onafhankelijkheid, deskundigheid en vertrouwen. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten schade- en levensverzekeringen, hypotheken, mediation en financieringen, zowel voor particulieren als bedrijven. Met onze specialistische kennis op deze gebieden willen wij u met raad en daad u terzijde staan en u ontzorgen.

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Of u particulier bent of ondernemer, u bent bij ons aan het juiste adres. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten al vele jaren klant bij ons zijn.

Maak kennis met ons en onze diensten en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie

Zuiderbolwerk 47 ( Woudpoort )
Postbus 44
9100 AA Dokkum
Tel. (0519) 29 35 94

info@hellingasoepboer.nl
ABN-AMRO: NL67ABNA 0580 1192 03

ING: NL28 INGB 0001 0182 10

Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier gebruiken.

Openingstijden:09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. Buiten kantooruren op afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.