Hypotheken

U wilt een huis kopen. Dan heeft u waarschijnlijk een hypothecaire lening nodig. Maar weet u welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is, hoe u uw maandlasten laag kunt houden en hoe u optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek? Bij welke geldverstrekker moet u zijn

en hoe krijgt u inzicht in al die verschillende voorwaarden en rentetarieven? Welke aanvullende voorzieningen zijn nodig bij onverhoopt overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid? Met hypotheekadvies van Hellinga Soepboer Assurantiën weet u wat er te kiezen valt en krijgt u degelijk advies, duidelijk en overzichtelijk. Wij doen zaken met bijna alle hypotheekverstrekkers die in Nederland actief zijn. Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking. We analyseren grondig uw situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs én voorwaarden en begeleiden u van de eerste oriëntatie totdat uw hypotheek bij de notaris gepasseerd is. En uiteraard bieden wij u nazorg tijdens de looptijd van de hypotheek. Ons hypotheekadvies is geheel onafhankelijk.

Met hypotheekadvies van Hellinga Soepboer Assurantiën weet u precies:

  • Wat uw maximale hypotheek is
  • Wat uw maximale maandlasten zijn
  • Welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is
  • Hoe u de risico’s rond uw hypotheek kunt afdekken
  • Bij welke hypotheekaanbieders u het beste terecht kunt
  • Of u in aanmerking komt voor Nationale Hypotheekgarantie of een starterslening

Ook het oversluiten van uw hypotheek kan behoorlijke besparing opleveren. Hypotheekadvies is ook interessant op het moment dat u uw hypotheek wilt oversluiten, bijvoorbeeld omdat uw rentevaste periode afloopt. Omdat de hypotheekrente relatief laag is, kan overstappen naar een andere hypotheekaanbieder aantrekkelijk zijn. Met ons hypotheekadvies weet u waar de kansen liggen en hoe u kunt besparen op uw maandlasten.

Wij rekenen een scherp tarief voor advisering en bemiddeling. Maar een indicatieve berekening van mogelijkheden en maandlasten zijn altijd gratis. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend orienterend gesprek.

Contact

Contactinformatie

Zuiderbolwerk 47 ( Woudpoort )
Postbus 44
9100 AA Dokkum
Tel. (0519) 29 35 94

info@hellingasoepboer.nl
ABN-AMRO: NL67ABNA 0580 1192 03

ING: NL28 INGB 0001 0182 10

Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier gebruiken.

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur
Lunchpauze van 12.00 uur t/m 13.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Schade melden:  Whatsapp