Recreatie

Zonnen in Griekenland, Wandelen in Noorwegen, Fietsen in Italië of Duiken op Aruba. Nieuwe evaringen, genieten van vrijheid, geen drukte en het beleven van avonturen. Het kan allemaal tijdens de vakantie.

Maar onnodige risico’s neemt u liever niet, een reisverzekering mag daarom niet ontbreken in de bagage, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij schade tijdens de vakantie is het daarom een prettige gedachte dat de financiële risico’s goed zijn gedekt en dat u verzekerd bent van snelle en professionele hulp.

Ook kan soms door onvoorziene omstandigheden de vakantie niet doorgaan of moet voortijdig worden afgebroken, voor de financiële gevolgen hiervan is een annuleringsverzekering de oplossing.

Afhankelijk van hoe vaak en hoe lang u per jaar met vakantie gaat, zijn er een aantal mogelijkheden:

Tijdelijke reisverzekering

Gedurende de reisduur sluit u een “losse” verzekering. Klik hier voor uw aflopende reisverzekering.

Doorlopende reisverzekering

Langer dan twee weken of vaker per jaar met vakantie?, dan kan het verstandig zijn een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Tijdens al uw vakanties – zomer, winter & tussendoor – bent u dan in één keer perfect verzekerd. Dit is gemakkelijk en vaak voordeliger.

Lang op Reisverzekering (Globetrotter)

Gaat u de reis van uw leven maken, een halfjaar stage lopen in het buitenland of langere tijd in het buitenland werken? Dan mag een lang op reisverzekering niet ontbreken in uw bagage.